Nejnovější recenze ze sekce Zahradní ratanový nábytek
- Snadná montáž
Výhoda.
- Vypadá skvěle
Kvalitní produkt, vše OK, příznivá cena
- Vypadá moc pěkně, ještě jsem ho moc nevyskoušel,uvidíme za nějakou dobu
Ratanová komoda 2 zásuvky brown wash
Přidáno: 11. října 2024
(naposledy upraveno 6. listopadu 2024)
Zakoupeno v LepšíZahrada.cz
Hezká a praktická
- Super
sedačka odpovídá obrázku, je pohodlná. Jsem spokojena. Všem vřele doporučuji
- pohodlná židle
Zatím dobrý
- Moc pěkná souprava, dost velká, že se manžel může i natáhnout. Teď už je se mnou venku pod přístřeškem.( Je totiž vážně nemocný). Sedačka je velká, ale ne obrovská. Přesně akorát do prostoru 3x3metry. Je stabilní a i sestavení bylo v pohodě . Ja se sousedkou jsme vše v pohodě sestavily.
- sestava vzhledem k ceně vypadá kvalitně
- provedení umělý ratan antracit vypadá dobře
- sedí se dobře, křesla se dají spojit do větší sedačky (až 4)
- jednoduché sestavení
- trochu zlobila rozteč otvorů a pokřivená plastová výztuž, je to přece jen plast, po trochu rovnání a natahování složeno
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
super posezení
Polstry na sedačku jsou pěkně vysoké, jen při sestavování
sedačky a stolku některé díly šly špatně smontovat,
ale poradili jsme si. Je velmi pohodlná.
Souprava, se kterou mám již několikaletou zkušenost. Tuto jsem dokoupil do jiného sezení.
Super posezení vzhledově moc pěkné dobře na údržbu naprostá spokojenost
- malá, hezká souprava
poměr cena -výkon = super
- Hezky, relativne jednoducha montaz, vzhledem na pocet dodanych komponentu je za dobru cenu.
- Sedaci polstre jsou prilis mekke, spatne "izoluji" od nerovnosti. Po nejakem case se "vysedi".
Zajimavy produkt za dobru cenu.
- Opěradlo je příliš nízké ,velmi nepohodlné sezení ,textilní opěrky tenké, vypadá levně
Eshop podává lživé informace co se týká barvy tohoto nábytku, tento nábytek od výrobce má název taupe /šedá/ prodávající si ho sám přejmenoval na barvu cappuccino. Výrobce nechce uznat reklamaci že pochybil co se týká barvy navíc přišel nábytek poškozený je velmi křehký. V krabicích byl každý díl nábytku jiné barvy. Prodávající komunikuje pouze přes emaily. Tento eshop silně nedoporučuji!!!