Nejnovější recenze ze sekce Zahradní ratanový nábytek
Rychle jednani,zbozi dobre zabalene,zadne problemi.
Jsem s timto vyrobkem spokojena,splnilo to me ocekavani.
Smontovaní zabere dva dny, podsedáky mají každý jiný odstín. Katastrofa!
- Za dobrou cenu velká zahradní sedací souprava - pohodlná!
Poměr cena * kvality super
Zatím spokojenost.
- Stříška nedrží,
Kvalita zpracování by mohla být trochu lepší. Poměr cena/výkon, ale rozhodně odpovídá :)
Sedátko by mohlo být širší
- Jednoznačně cena
- Odpovídá obrázku
- Krásná barva
- Kvalitní sklo na stole
Vybrali jsme si tmavě šedou, byť byla dražší. Je stejně krásná jako na obrázku. Polstry jsou akorát (průměrná tvrdost. Za tu cenu jsem ani měkčí nečekala). Nábytek je "obyčejnější", ale nám to stačí (kamarádka má pevnější korpus, ale také to stálo dvakrát tolik). Kupováno na zahradu, takže to plně vyhovuje. Jsme spokojeni, určitě doporučujeme.
- těžké skládání
Velká spokojenost
- Ani nevím
- Sedačka z dálky vypadá dobře
- všechno hodně špatně sedí
- špatný popis dílů
- místy opravdu nehezky vypletné
- Stříška křivá
- švi nedošité
- člověk má strach si na to sednout
- Ani polstry nesedí na sebe.
Nejvíc vyhozené peníze.
Naprostá katastrofa ve zpracování.
Cena sedačky by seděla někde u 8tis aby to nebyl propadák.
Být obchodníkem tak se stydím tohle prodávat.
- Dobře tvarované, pohodlné.
- Zpracování Čína, nic moc, uvidíme jak dlouho vydrží.
- Pohodlná výška sezení, možnost variability uspořádání
- Polstr po sedačce klouže
díly bez popisu, na pohled pěkná, ale dost chatrná.
- Dodelej si sám
Nedořezane závity na šrouby.
- Barva křesla nebyla podle obrázku, ani v popisu, škoda, líbila se mi barevná kombinace
V celku krásné křeslo, dost vysoké pro starší lidi, kteří potřebují vyšší sed.
- Pěkné zpracování komody
Souprava se mi moc líbí, po rozbalení trochu překvapení, že je tak " malá", ale s polštáři už budí luxusní dojem, přírodní materiál, příjemné posezení, stolek dostačující.
Výrobek navržen podle 1. Murphyho konstrukčního pravidla: uřízni to delší a nějak to tam namlať. Díly k sobě pasují pouze rámcově. Šrouby jsou z měkkého železa, které tavil nějaký Číňan v pícce za vesnicí ještě za Mao-tse. Napodobenina ratanu je hala bala ukončená jak to zrovna vyšlo. Obávám se výdrže, ale stejně se na tom kvůli výšce nedá pořádně sedět, takže to nebude zase až tak namáhané. Cena vzhledem ke kvalitě mi přijde vysoká, tak o polovinu. Konečný verdikt: Nekupovat.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »