Nejnovější recenze ze sekce Zahradní ratanový nábytek
Krásný kus nábytku..
tento produkt jsem objednala z důvodu variability, poněkud mě zarazilo provedení, umělý materiál se velice rychle prosedí, pohovku jsme proto raději vyztužili, aby sezení bylo pevnější, nyní už fajn, kdo má větší prostory, asi bych doporučila kvalitnější provedení
komunikace s dodavatelem - bez problémů a dodrželi i lhůtu dodání
- Může být venku po celé léto, nemusí se schovávat před deštěm
+ velmi pohodlné
Avenberg Grande, 7-dílný, hnědá, Za23038
Přidáno: 10. června 2022
(naposledy upraveno 6. července 2022)
Zakoupeno v Avenberg.cz
- Jednoduchá montáž
- Zatím jsem žádné neobjevil.
- Zboží je velice pěkné a příjemně se v něm sedí.
Zpracování produktu je velmi kvalitní. Celkově je vše super.
Zbozi dorazilo v poradku , akorad chbel podsedak na kreslo a dylenske zpracovani by mohlo byt lepsi
- zboží odpovídá nabízenému produktu
- Sedací souprava je velmi pěkná, pohodlná, kvalitně zpracovaná, montážní návod je přehledný. Jsem velmi spokojená a doporučuji. Přepravní společnost rychlá, vstřícná, ochotná. Ráda objednám znovu.
- Žádná
Čekám na zboží už druhý týden a nic
Jednoduchá montáž, zboží vypadá krásně
Cena odpovídá kvalitě
- nepřišlo kompletní,až na podruhé
- Pěkná ratanová souprava.
- hezká pohodlná,kvalitní polstry
- zboží přišlo s poškozeným obalem, po rozbalení špinavé, 4x závit jsem si musel opravit(byl zavařený) a o kvalitě zpracování ani nemluvím, když si sednete na polstrování tak si pod sebe musíte dát o jedem polštář více aby jste necítili konstrukci
rozbalovat budeme až v létě
- V niektorých miestach výplet nedokončený.
Pri vybaľovaní setu (23.5.2022) sme zistili, že na jednej stoličke je závada - odtrhnutý výplet a na stole sa na jednom mieste výplet odliepa (môžeme priložiť fotografie).
- Celkom pekná a pohodlná zostava
- Je celkom ťažké zložiť stôl kvôli nepresnostiam. Kovové cupliky, na ktorých má držať sklo sú nakrivo a musia sa nastavovať, hrozí ale riziko, že ich môže človek zlomiť.
- Stoličky sa nedajú stohovat!!!
Druhýkrát by sme asi nevybrali, snáď ale poslúži.
- Krásný, kvalitní..
- Jsem spokojena.
Doprava ok, ale taky by mohla být levnější.